субота, 25 червня 2011 р.

счітайтє звьозди!

Доброї ночі. Вже терплю від п’ятниці. Сьогодні субота. Все ж думав в неділю написати, та не знати яка буде неділя, то ж пишу вже зараз. Якраз нахлюпався кави в дев’ятій - сподіваюся вночі щось зробити путнє. Отож, радий поділитися приємною новиною: відбулася врешті решт на цьому тижні одна продажа. Зачіпка була ще минулого тижня, а в п’ятницю вже капнули гроші. Тепер лилилося робити таку продажу на день і я баснословно розбагатію )) ги.
Два дні махався щоб поремонтувати інет на ноутбуці, який зник через оновлення він7 до сп1 на стаціонарі. Тільки все налаштував - приїхали за ноутом і забрали. Тепер я знову на одному компі. Останні пару днів ніц не роблю, все нема часу. Тик-мик, і вже спати хочу. Копнув трохи свою нішу - багато цікавого, якшо трохи приділити часу можна легко знайти золоті кеї, навіть дорів не тре робити.
Дуже важко сконцентруватися. Може позаблоковувати половину прог та сайтів, щоб не лізти в блогі всякі сеошні і не читати ахінєї всякої, пробач, любий читач: такої бредні буває начитаєшся, аж цікаво всі каменти перечитати.
Накрився мій сенюк місцями, а шкода, деякі речі були потрібні. Зенно всю роботу зробив ще два дні тому. Послухався твоєї поради Че, і постив без проксі.
Отримані гроші хочу трохи на життя, на хостинг та інтернет та потроху віддавати тим хто допомагав.
Дохід: $ 0.85 + € 149.50

2 коментарі: